Napiapp ajánló (2023. január 30.)

2023. január 30.
60.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Lonely Hacker: ha szeretnéd kipróbálni, milyen egy hacker élete, itt az alkalom, törd fel bármelyik ország bármely szerverét, persze nem élesben - a The Lonely Hacker most egy fillérbe sem kerül, az alapára 990 forint lenne.

Zombie Age 3 Premium: Survival: újabb zombihentelső móka van akcióban, a mostani játék a viccesebb de igen nehéz verziók közül való - a Zombie Age 3 Premium: Survival ingyen tölthető egy rövid ideig a 429 forintos alapár helyett.

Sproggiwood: a finn mitológia ihlette ezt a körökre osztott roguelike játékot, amelyben a humor is jelentős szerepet kap - a Sproggiwood most 449 forintba kerül a 2290 forintos ár helyett.

App Store:

Escapists 2: Pocket Breakout: a börtönből kell megszöknünk a Team 17 nagyszerű játékában, amely igazi régivágású hangulatban táljalja a játékélményt - a Escapists 2: Pocket Breakout most csak 399 forintért tölthető le a 2790 forintos alapár helyett.

Nelly Cootalot: The Fowl Fleet: igazán hangulatos, kézzel rajzolt, egy kalóz hölgy kalandjait felölelő kalandjátékot tölthet le magának, aki kattint - a Nelly Cootalot: The Fowl Fleet korlátozott ideig 799 forintért lehet a miénk az 1590 forintos alapár helyett.

SteamWorld Quest: LEJÁRT! igazi, felsőkategóriás paklialapú, kézzel rajzolt RPG kalandjáték a napiapp utolsó mai ajánlata - a SteamWorld Quest most 1290 forintért húzható be, szemben az 3990 forintos alapárral.
4 hozzászólás

peter97

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Android ma nagyot ment!

válasz erre

Chico

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

Köszi srácok, nagyszerű hétkezdet! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 22 napja

SteamWorld Questről lemaradtam. szomorú smiley

válasz erre