Napiapp ajánló (2023. július 5.)

2023. július 05.
26.7331
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Paperback Vol. 2: mindenképpen angoltudás szükségeltetik ehhez a játékhoz, hiszen egy igazi régivágású szójátékkal kezdjük a napot, amiben nem csak egyedül játszhatunk, de multiban is megmérettethetjük magunkat - a Paperback Vol. 2 most teljesen ingyenes az 1790 forintos alapár helyett.

Finding Paradise: elképesztő minőségű és nagyon erős sztorival rendelkező kalandjátékkal folytatjuk a sort, amelyben két orvos egy haldokló ember utolsó kívánságát akarja teljesíteni, ehhez pedig az emlékeiben utaznak - a Finding Paradise most 1390 forint a 2399 forintos alapár helyett.

Botanicula: mai utolsó androidos ajánlatunk az Amanita Design egyik zseniális puzzle kalandjaként egy különleges növényvilágba enged betekintést a rengeteg fejtörő által - a Botanicula egy ideig 790 forintért tölthető le, az alapára 1300 forint lenne.

App Store:

Monopoly Sudoku: igencsak őrült crossovert hozott tető Marmalade Game Studio, lévén az ismert társasjáték élményét a sudokuzással elegyítik ebben a játékban - a Monopoly Sudoku most ingyen érhető el a 990 forintos alapár helyett.

neoDefense - Tower Defense: amennyiben egy szuper tower defense mobiljátékot keresel, ami közel sem tekinthető szokványosnak, akkor nézd meg ezt a játékot - a neoDefense - Tower Defense most 499 forintért tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Dungeon of the Endless: Apogee: kalandokkal és szörnyekkel teli, igazán hangulatos roguelike dungeon-defense platformer keverék lehet a miénk a letöltés gombra kattintva - a Dungeon of the Endless: Apogee most 999 forintért tölthető le az 3990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

SamsungFan

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

Finding Paradise brutál igényes game!

válasz erre

Chico

8 hónapja, 1 hete és 6 napja

De király, köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre