Napiapp ajánló (2023. július 17.)

2023. július 17.
35.0681
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bricks Breaker Pro: nyissuk a mai androdos sort egy ingyenes akciós játékkal, ami címéhez hűen egy falbontó, de bizony jóval nehezebb az átlagosnál - a Bricks Breaker Pro most teljesen ingyenes az 1790 forintos alapár helyett.

Undead City: Survivor Premium: brutális zombihentelés vár arra aki letölti ezt a játékot, a felülnézetből látható játéktéren gyakorlatilag egy apró pöttyként látszódunk csak az élőhalottak gyűrűjében - az Undead City: Survivor Premium most ingyenes a 99 forintos alapár helyett.

Fall of Reich - WW2 Allied Sie: LEJÁRT! a Beton Defense - WWII Tank TD folytatásában egy német parancsnok szerepét vesszük magunkra, a célünk hogy a minket ostromló szövetségesek támadását verjük vissza a lehető leghatékonyabban - a Fall of Reich - WW2 Allied Sie egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 249 forint lenne.

App Store:

Everybody's RPG: egy egész érdekes idle RPG-t kap az aki letölti mai első iOS-es játékunkat, a pixelart grafikás játékban hősök, szörnyek és csaták várnak ránk - a Everybody's RPG most ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

The Lost Princess Action Games: lezuhant a hercegnő űrhajója, nekünk pedig nincs más feladatunk, mint útra kelni és megtalálni neki azt a plótát aki rendbehozza a hajót, miközben meg kell védenünk a hercegnőt a gonosz klónok támadáától - a The Lost Princess Action Games most ingyen tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

Monster Stunts: egy autós mókával zárjuk a mai akciós játékok sorát, ez a kilencven pályát tartalmazó versenyjáték nagyszerű szórakozás - a Monster Stunts most ingyenesen tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Chico

8 hónapja, 1 napja

Már zsebelem is őket! kacsintó smiley

válasz erre

Tommy

8 hónapja, 1 napja

Szeretem a hétfőt. Pont.

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 1 napja

Nagyszerű felhozatal!

válasz erre

Mendez

8 hónapja, 1 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 1 napja

Köszi srácok! Szép kis full ingyen nap! mosolygó smiley

válasz erre