Napiapp ajánló (2023. július 24.)

2023. július 24.
34.2391
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Lost Ship: klasszikus kalandjátékkal nyitjuk a napot, ami egy lakatlannak tűnő sziget rejtélyét állítja a középpontba rengeteg fejtörővel - a The Lost Ship most teljesen ingyenes az 1490 forintos alapár helyett.

Jeff the killer REborn: horrorral folytatjuk a sort, ebben a játékban egy ijesztő helyen találjuk magunkat, ahol Jeff les ránk állandóan - szó szerint hiszen szemhélya sincs - hogy segítsen kilehelni a lelkünket - a Jeff the killer REborn most ingyenes a 490 forintos alapár helyett.

Lucius Demake (Premium): a hetvenes évek horrorfilmjeit idézi meg ez a nyolcvanas évek (egész pontosan a C64 élmény) stílusában készült, nagyszerű point and click kalandjáték, ami hihetetlen retró élményt nyújt minden játékos számára - a Lucius Demake (Premium) egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 1790 forint lenne.

App Store:

Legacy 4 - Tomb of Secrets: egy klasszikus ügyességi mobiljáték éled újra ebben a játékban, ahol ráadásul rengeteg fejtörő is vár ránk a puzzle elemeknek köszönhetően - a Legacy 4 - Tomb of Secrets most 999 forintért érhető el az 1499 forintos alapár helyett.

The Lost Ship: ahogy androidon, úgy iOS-en is ingyen megy most ez a klasszikus kalandjáték, amiben egy lakatlan szigeten kell megfejtenünk számos rejtélyt - a The Lost Ship most ingyen tölthető le a normál 1490 forintos ár helyett.

Mini Watch Games - Retro Twist: a nosztalgia és a retró szerelmesei imádni fogják mai utolsó játékunkat, amelyben összesen 19 retro, 8bites játékot kapunk egy csomagban - a Mini Watch Games - Retro Twist most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

fonemaker írta:
Ez a demake de rohadt jó!!!
Nekem is az jön be a legjobban a mai kínálatból. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ez a demake de rohadt jó!!!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 3 hete és 1 napja

Ismét egy szuper hétfő mosolygó smiley köszi srácok!

válasz erre