Napiapp ajánló (2023. július 26.)

2023. július 26.
35.2881
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

F-Sim Space Shuttle: a NASA-hoz bekerülni, főleg űrhajósként egyáltalán nem könnyű feladat, de most mégis kipróbálhatod milyen lenne vezetni egy óriási űrhajót - az F-Sim Space Shuttle most teljesen ingyenes a 490 forintos alapár helyett.

Chicken Tournament: még a múlt évezred Nintendós játékai közül is kiemelkedő kacsavadászat sokkal betegebb de egyben modernebb formáját kapjuk meg ha letöltjük ezt a játékot - a Chicken Tournament most ingyenes a 990 forintos alapár helyett.

The Lonely Hacker: ha szeretnéd kipróbálni, milyen egy hacker élete, itt az alkalom, törd fel bármelyik ország bármely szerverét, persze nem élesben - a The Lonely Hacker egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 1490 forint lenne.

App Store:

Old Monterrey: LEJÁRT! elképesztően hangulatos retro platformerrel lesz gazdagabb, aki letölti ezt a játékot, amiben a kecskéinket kell megmentenünk az idegenek karmai közül - az Old Monterrey most teljesen ingyen érhető el a 990 forintos alapár helyett.

Racing Penguin+ Fly Run Slide: aranyos kis platformert kap aki letölti ezt a játékot, amiben egy pingvinnel kell végigverekednünk magunkat számos akadályon és pályán - a Racing Penguin+ Fly Run Slide most ingyen tölthető le a normál 490 forintos ár helyett.

Achi - Strategy game: a tic-tac-toe nyomdokaiban jár mai utolsó napiapp ajánlatunk, ami ennek megfelelően természetesen egy board game - a fejlesztő szerint csak a játékosok 5%-a képes kiarkni - az Achi - Strategy game most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

És van amiről nem maradtam le! mosolygó smiley Köszi!

válasz erre

Chico

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

De jó a felhozatal!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Köszi sárcok a gyűjtést!

válasz erre

peter97

7 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egész korrekt felhozatal, köszi szépen! mosolygó smiley

válasz erre