Napiapp ajánló (2023. június 2.)

2023. június 02.
26.1001
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

One Punch - LIMITED EDITION: mintha egy régi Street Fighterrel játszanánk a játékteremben, ez a pixelgrafikus bunyós játék egy nagyszerű püfölde - a One Punch - LIMITED EDITION most mindössze 329 forint a 2290 forintos alapár helyett.

Boom Mania: a jó öreg Bomberman kapott egy kis vérfrissítést, pakoltak hozzá némi sztorit és máris itt ez a játék - a Boom Mania most 499 forintért tölthető le az 1790 forintos alapár helyett.

Front Armies [RTS]: egy pazar kis RTS-sel zárjuk az androidos sort, a Cappy1 Games gondozásában megvalósult játékban a bázisépítés és a technológiai fejlesztések játszák a főszerepet - a Front Armies [RTS] nagyon rövid ideig 599 forintért tölthető le, az alapára 999 forint lenne.

App Store:

nanoLab Fighter: épp csak most jelent meg mai első iOS-es játékunk, azonnal szuper akciót is kapott - a nanoLab Fighter most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

Math Chompers: oktató játékkal folytatjuk a sort, ebben a játékban matematikai feladatokat kell megoldanunk játékos környezetbe csomagolva - a Math Chompers most ingyen tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

Alien Shooter - The Beginning: több Alien Shooter epizód is akciós most, mi most a The Beginninget emeltük ki, amelyben a legendás PC-s lövölde mobilokra optimalizált változatát kapjuk - az Alien Shooter - The Beginning most 499 forint a 2490 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Chico

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

One Punch ennyiért nagyon baráti, de a többiu is nagyon megéri!

válasz erre

fonemaker

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Jól indul a hétvége! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszi srácok, szuper a péntek ismét! mosolygó smiley

válasz erre