Napiapp ajánló (2023. június 5.)

2023. június 05.
25.5211
Advertisement
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Neon Valley [AMOLED]: abszolút minimalista játékkal nyitjuk a hetet, ebben az ügyességi játékban egy vonalat kell vezetnünk úgy, hogy ne ütközzünk vele semminek - a Neon Valley [AMOLED] most teljesen ingyenes a 89 forintos alapár helyett.

LIMBO: ha van még valaki, aki nem töltötte le az egyik leghangulatosabb kalandjátékot, akkor most itt az idő - a LIMBO most 169 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.

Neo Monsters: zárjuk a sort egy igazán addiktív stratégiai RPG-vel, amelyben 4v4 csatákat játszhat egymással, két, akár 16 szörnyből álló csapat - a Neo Monsters nagyon rövid ideig ingyenes, az alapára 499 forint lenne.

App Store:

Neo Monsters: ezzel a játékkal zártuk az androidos sort, és most ezzel nyitjuk az iOS kínálatot is - a Neo Monsters most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

Wild Horse Riding Simulator 3d: nagyon rövid ideig ingyenessé vált az igen jópofára sikerült lovaglós játék, amiben csapdákat és akadályokat kell elkerülnünk, és meg kell menekülnünk a halálos tűzgolyó elől is - a Wild Horse Riding Simulator 3d most ingyen tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

Dig Deep - Gold Miner: érdemes lecsapni erre az intergalaktikus bányászjátékra, aminek részeként retro grafikai körítés társaságában törhetünk majd egyre mélyebbre a különféle akadályok leküzdése mellett - a Dig Deep - Gold Miner most teljesen ingyenes a 990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Mordorer

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Nagyszerű ez a hétfő, köszi! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

10 hónapja, 2 hete és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

10 hónapja, 2 hete és 4 napja

Majdnem teljesen ingyenes a nap! meglepett smiley Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre