Napiapp ajánló (2023. június 7.)

2023. június 07.
31.7401
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Bricks Breaker Pro: nyissuk a mai androdos sort egy ingyenes akciós játékkal, ami címéhez hűen egy falbontó, de bizony jóval nehezebb az átlagosnál - a Bricks Breaker Pro most teljesen ingyenes az 1790 forintos alapár helyett.

CARTOONITE Multiplayer Builds: kiváló autóverseny játékkal folytatjuk a sort, ami viszont egéászen máshogy néz ki mint az átlagos játékok - a CARTOONITE Multiplayer Builds most ingyen tölthető le a 389 forintos alapár helyett.

G'Luck! - Jeu de plateforme 2D: időről időre akciós ez a játék, de többször sokan jeleztétek hogy lemaradtatok róla, itt az idő pótolni ezt a vicces platformert - a G'Luck! - Jeu de plateforme 2D nagyon rövid ideig ingyenes, az alapára 499 forint lenne.

App Store:

Age of Zombies: mi más is lenne a feladatunk, mint megmenteni a világot a zombihordáktól ebben a twin-stick shooter játékban - az Age of Zombies most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

Traffix: City Rush: ha valaha is eljátszottál a gondolattal, hogy egy komplett város közlekedését irányíts, van egy jó hírünk: ezt most megteheted, ráadásul úgy hogy még probléma sem lehet belőle - a Traffix: City Rush most 499 forintért tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Fish Out Of Water!: nincs más dolgunk ebben a nagyon hangulatos színes platformerben, mint kis halunkkal ugrándozni számtalan akadályon át a vízben és a víz alatt - a Fish Out Of Water! most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett. Reggel óta valami gond van az appal, ha nem éred el mobilról, klikkelj asztali böngészőben!
3 hozzászólás

Bencus86

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Köszönjük a gyűjtést srácok!

válasz erre

peter97

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Megint de király nap! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon köszi srácok!

válasz erre