Napiapp ajánló (2023. június 9.)

2023. június 09.
30.7571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Million Onion Hotel: érdekes kis stílusmix mai első játékunk, ami egy akció-puzzle hibrid, ráadásul imádnivaló pixelart grafikával - a Million Onion Hotel most 319 forinba kerül az 1799 forintos alapár helyett.

Wayward Souls: egészen különleges akció-kalandjáték RPG mai következő ajánlatunk, ami véletlenszerűen generált pályákon kínál folyamatosan változatos kalandokat - a Wayward Souls most 1299 forintért tölthető le a 3190 forintos alapár helyett.

Death Road to Canada: hatalmas kalandok várnak ránk ebben az akciójátékban, amelyben egy zombiapokalipszis kellős közepén kell eljutnunk Kanadába, méghozzá bármi áron - a Death Road to Canada nagyon rövid ideig 1790 forintért töltheő le, az alapára 4799 forint lenne.

App Store:

Milkmaid of the Milky Way: roppant hangulatos és nagyszerű grafikával készített kalandjátékkal nyitjuk a mai iOS sort, amelyben a fagyos Norvégiában kell helyt állnunk - a Milkmaid of the Milky Way most 499 forintért érhető el az 1990 forintos alapár helyett.

Chameleon Run: végtelen rohanás egy 3D-s világban, ez a következő játékunk pár szóban, ami egyébként roppant szórakoztató élmény - a Chameleon Run most 499 forintért tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Summer Catchers: csodálatos grafikával megalkotott kaland-platformer játék mia utolsó játékunk, ahol egy nagyszerű utazáson vehetünk részt gyönyörű környezetben - a Summer Catchers most 499 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Köszi srácok a gyűjtést!

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Hát ma sajna nekem nincs semmi, bár a Million Onion Hotel olyan olcsü hogy lehet így is lekapom.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nagyon köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre