Napiapp ajánló (2023. június 28.)

2023. június 28.
27.7061
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Blackthorn Castle: a kalandjátékokat keveri a puzzle elemekkel ez a misztikus játék, amelyben Henry bácsikánk a segítségünket kéri egy titokzatos műtárgy felkutatásában - a Blackthorn Castle most teljesen ingyenes az 1490 forintos alapár helyett.

White Room: a fejlesztő pszichológiai horrorként aposztrofálja játékát, amelyben egy fehér szobában ébredünk a kiutat keresve, a valóság és az illúzió pedig teljesen összemosódik - a White Room most teljesen ingyenes a 149 forintos alapár helyett.

Three Kingdoms Last Warlord: kiemelkedő minőségű és igen jó akcióban lévő stratégiai játékkal zárjuk az androidos felhozatalt, a Három Királyság csatározásában vehetjük ki részünket ebben a játékban - a Three Kingdoms Last Warlord egy ideig 2190 forintért tölthető le, az alapára 6490 forint lenne.

App Store:

Panmorphia: gyönyörű point & click kalandjáték mai első iOS játékunk, amelyben a Panmorphia földjéhez és az azt irányító négy elemhez kötődő őrszemet kell megtalálnunk - a Panmorphia most 499 forintért érhető el az 1490 forintos alapár helyett.

Blackthorn Castle: ahogy androidon, úgy iOS-en is ingyenes cetlit kapott a játék, amelyben egy titokzatos tárgy felkutatása a feladatunk - a Blackthorn Castle most teljesen ingyen tölthető le a normál 1490 forintos ár helyett.

Block vs Block: a tetris megunhatatlan és örök, kiváló szórakozás, akár órákig akarunk játszani, akár csak pár szabad percünk van - a Block vs Block most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Ronalddo

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Blackthorn Castle tök király!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Nagyon köszi srácok!!!

válasz erre