Napiapp ajánló (2023. május 1.)

2023. május 01.
23.3351
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Don't Starve: Pocket Edition: az egyik legjobb túlélőjátékként ismert mobiljáték ez, amihez már több millió ember csatlakozott világszerte, most pedig fillérekért te is beállhatsz a sorba - a Don't Starve: Pocket Edition nagyon korlátozott ideig 419 forintért tölthető le az 1390 forintos alapár helyett.

Three Kingdoms Last Warlord: kiemelkedő minőségű és féláras akcióban lévő stratégiai játékkal kezdjük a hetet, a Három Királyság csatározásában vehetjük ki részünket ebben a játékban - a Three Kingdoms Last Warlord most 2799 forintért tölthető le a 6490 forintos alapár helyett.

Worms 4: a legendás kukacháborús akciójáték egyik népszerű epizódjaként biztosan nagy örömet okoz majd a sorozat rajongóinak mai utolsó androidos ajánlatunk - a Worms 4 rövid ideig 499 forintba kerül, az alapára 1590 forint lenne.

App Store:

In My Shadow: nagyon egyedi játékkal kezdjük a mai iOS felhozatalt, amelyben Bella emlékei elevenednek meg a falakon árnyékokban, nekünk pedig ezek segítségével kell rengeteg rejtélyt megoldanunk - az In My Shadow most csak 999 forintért érhető el a 2490 forintos alapár helyett.

Jumbo Airport Story: egy repülőtér megalkotása és menedzselése nyilvánvalóan óriási feladat, ebbe a világba most te is belekóstólhatsz ezzel a tycoon stílusú játékkal - a Jumbo Airport Story most csak 1790 forint a normál 2990 forintos ár helyett.

Dungeon Village: egy aprócska faluból kell a legmenőbb várost megalkotnunk ebben az RPG kalandjátékban, miközben szörnyekkel is meg kell küzdenünk - a Dungeon Village most 499 forintért érhető el a 2990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

In My Shadow igen érdekesnek ígérkezik!

válasz erre

Chico

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem is gondoltam hogy ma is lesz napiapp. Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 1 hete és 3 napja

Szuper felhozatal, köszönjük szépen!

válasz erre