Napiapp ajánló (2023. május 3.)

2023. május 03.
32.4791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Kingdom Rush Origins TD: kezdjük a mai napiappot egy olyan tower defense játékkal, melyben szokás szerint tornyokat építve kell megvédeni birodalmunkat a betolakodóktól, de közben más elfoglaltságunk is akad bőven - a Kingdom Rush Origins TD nagyon korlátozott ideig teljesen ingyen tölthető le az 1499 forintos alapár helyett.

Neo Monsters: folytassuk a sort egy igazán addiktív stratégiai RPG-vel, amelyben 4v4 csatákat játszhat egymással, két, akár 16 szörnyből álló csapat - a Neo Monsters most nulla forintért tölthető le a 479 forintos alapár helyett.

Bricks Breaker Pro: ha már ennyire belejöttünk, zárjuk is a mai androdos sort egy ingyenes akciós játékkal, ami címéhez hűen egy falbontó, de jóval nehezebb az átlagosnál - a Bricks Breaker Pro rövid ideig teljesen ingyenes, az alapára 1790 forint lenne.

App Store:

Swim Out: egy igazi nyugis hangulatú relaxációs játékkal kezdjük a mai iOS felhozatalt, a játékban úszkálnunk és kajakozgatnunk kell. ennyi. - a Swim Out most csak 499 forintért érhető el az 1490 forintos alapár helyett.

Traffix: City Rush: ha valaha is eljátszottál a gondolattal, hogy egy komplett repülőteret irányíts, van egy jó hírünk: ezt most megteheted, ráadásul úgy hogy még probléma sem lehet belőle - a Traffix: City Rush most csak 499 forint a normál 990 forintos ár helyett.

Dot Line: rém egyszerű, minimalista logikai puzzlerrel zárjuk a mai napot, amelyben pontokat kell összekötnünk egymással - persze ez nem olyan egyszerű mint ahogy hangzik - a Dot Line most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Kiváló, köszi-köszi! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Köszi a gyűjtést, srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja és 14 napja

Király nap ismét! mosolygó smiley

válasz erre