Napiapp ajánló (2023. május 5.)

2023. május 05.
35.6141
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Paperback Vol. 2: mindenképpen angoltudás szükségeltetik ehhez a játékhoz, hiszen egy igazi régivágású szójátékkal kezdjük a napot, amiben nem csak egyedül játszhatunk, de multiban is megmérettethetjük magunkat - a Paperback Vol. 2 nagyon korlátozott ideig teljesen ingyen tölthető le az 1790 forintos alapár helyett.

SpongyaBob Kockanadrág: BfBB: kedvenc szivacsunk, SpongyaBob KockaNadrág folytatja a mai Napiappunkat, ráadásul talán a legjobb epizód van fillérekért- a SpongyaBob Kockanadrág: BfBB most 329 forintért tölthető le a 3299 forintos alapár helyett.

Farm Invasion USA - Premium: a Handy Games nagyszerű oldalnézetes akciójátékában egy amerikai farmert vehetünk irányításunk alá, aki a legkülönfélébb járművekkel és eszközökkel próbálja meg kiirtani a földjét megtámadó űrlényeket - a Farm Invasion USA - Premium nagyon rövid ideig 149 forint, az alapára 999 forint lenne.

App Store:

Monthly Dystopia: LEJÁRT! mai első iOS játékunkban George Orwell 1984-e elevenedik meg, egy diktátor uralta világban kell a túlélésünkért küzdenünk, megtalálnunk a kiutat a szörnyű világból - a Monthly Dystopia most csak 499 forintért érhető el a 999 forintos alapár helyett.

Star Wars: KOTOR II: minden idők egyik legjobb Star Wars játéka kapott akciós cédulát most, és bár így sem olcsó, egész egyszerűen rajongóknak kötelező - a Star Wars: KOTOR II most csak 3999 forint a normál 7499 forintos ár helyett.

Hyperforma Premium: több díjat is besöpört már - megérdemelt módon! - a Hyperforma Premium, amely egy színes, látványos ügyességi játék - a Hyperforma Premium most 999 forint a 2490 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 napja

Köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 9 napja

Ez nagyon kemény nap!!!! meglepett smiley Elment pár ezresem de nem bánom! röhögő smiley

válasz erre