Napiapp ajánló (2023. május 12.)

2023. május 12.
16.7301
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Wall of insanity: rengeteg szörny, ellenség és félelmetes kalandok várnak ránk ebben a TPS lövöldőzős akciójátékben, amely grafikailag sem rossz, hangulatra pedig kiváló - a Wall of insanity rövid ideig 79 forintért lehet a miénk a 699 forintos alapár helyett.

Math Games for kids Premium: LEJÁRT! gyerekek számára készült ez a játékgyűjtemény, amelyben a tanulás elősegítése a fő cél, hangulatos és mókás játékok körítésében - a Math Games for kids Premium most ingyenesen tölthető le az 1099 forintos alapár helyett.

Yellow Submarine: tipikus coin gyűjtögetős platformer mai utolsó androidos ajánlatunk, a hangulatos játék címéhez hűen a víz alatt játszódik - a Yellow Submarine nagyon rövid ideig nulla forint, az alapára 299 forint lenne.

App Store:

Hex - AI Board Game: kapásból egy minimalista, letisztult, szimpla ingyenes címmel nyitjuk meg az iOS-es sort, lévén ez a logikai játék pontosan ilyen - a Hex - AI Board Game most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

Wreckfest: számos összetörhető verdával, rengeteg pályával és megannyi játékmóddal vár mindenkit ez a hangulatos kocsizúzda - a Wreckfest most 2200 forintért tölthető le a normál 4990 forintos ár helyett.

Wardwell House: kellemes kis horrorkalanddal zárjuk a mai és egyben a heti utolsó napiappot, amelyben egy elhagyatott sziget rejtélyes és félelmetes erdejében kell tűlélnünk - a Wardwell House most 1490 forint a 2990 forintos alapár helyett.
6 hozzászólás

Mordorer

3 hete és 5 napja

Bencus86 írta:
Wall of insanity nagyon adja!
Nizony, és még mindig akciós, úgyhogy be is húztam!

válasz erre

fonemaker

3 hete és 6 napja

Kiváló, hétvégén el is leszek!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 6 napja

De jó ez a nap is!

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 6 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

3 hete és 6 napja

Wall of insanity nagyon adja!

válasz erre

Chico

3 hete és 6 napja

Nagyszerűen indul a hétvége!

válasz erre