Napiapp ajánló (2023. május 15.)

2023. május 15.
30.1141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Cyber Fighters: Offline Game: az androidos kínálatot egy igazán kiváló, régivágású cyberpunk fantasy akciójátékkal nyitjuk, ami ráadásul a hack & slash és a platformer keveréke - a Cyber Fighters: Offline Game rövid ideig ingyen lehet a miénk a 399 forintos alapár helyett.

Pocket Rogues: Ultimate: roguelike kedvelők, figyelem, ez a 2D akció-RPG a stílus szerelmeseinek kedvez nem csak stílusában, de látványvilágában is, a roppant hangulatos topdown játékban katakombákban kell megközdenünk ellenségeinkkel - a Pocket Rogues: Ultimate most 590 forintért tölthető le a 890 forintos alapár helyett.

ARIDA: Backland's Awakening: nagyszerű grafikával készült kalandjáték van most akcióban, amelyben egy lánynak kell megkeresnie szüleit a szörnyű szárazságban - az ARIDA: Backland's Awakening nagyon rövid 499 forint, az alapára 1099 forint lenne.

App Store:

Pocket Rogues: Ultimate: ahogy androidon, úgy iOS-en is akcióban van ez a nagyszerű roguelike játék, sajnos itt dupla annyiba kerül még akciósan is - a Pocket Rogues: Ultimate most 999 forintért érhető el az 1499 forintos alapár helyett.

Forager: ez a játék egy rendkívül különleges, érdekes és minőségi műfaji egyveleg, aminek részeként farmolhatunk, craftolhatunk és felfedezhetünk a nagy kalandozás során - a Forager most 1990 forintért tölthető le a normál 3990 forintos ár helyett.

Crying Suns: a végén egy űrben játszódó, taktikai alapokra építő roguelite-tal zárjuk a mai sort, ráadásul nem is akármilyen minőségben - a Crying Suns most 2490 forint a 3990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Chico

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Kösziköszi!!!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nagyszerű hétfő, köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

De jó nap lett ez is! mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nem tudom azt mondani hogy nem szeretem a hétfőt. röhögő smiley

válasz erre