Napiapp ajánló (2023. május 17.)

2023. május 17.
29.4121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

MR RACER : Premium Racing Game: az autóverseny játékok mindig jó elfoglaltságot jelentenek, főleg ha online és offline móka is található bennük, mint mai első androidos játékunkban - a MR RACER : Premium Racing Game rövid ideig ingyen lehet a miénk a 2490 forintos alapár helyett.

DISTRAINT 2: 2D-s pszichológiai horror kalandjátékkal folytatjuk a sort, a különleges hangulatú játékban egy baljós mesébe csöppenünk (az első rész deluxe verziója is akciós!) - a DISTRAINT 2 most 469 forintért tölthető le a 2699 forintos alapár helyett.

Dungeon Shooter : Dark Temple: mai utolsó androidos játékunk egy Doomra hajazó FPS játék, amelyben katakombákban kell irtani a szörnyeket - a Dungeon Shooter : Dark Temple nagyon rövid ideig ingyen tölthető, az alapára 799 forint lenne.

App Store:

The Almost Gone: nagyszerű hangulatú és minőségű játékot kap aki letölti mai első iOS-es ajánlatunkat, amelyben különféle titkokat kell kiderítenünk - a The Almost Gone most 499 forintért érhető el az 1990 forintos alapár helyett.

Door Kickers: Action Squad: a nyolcbites sidescroller platformerek táborát erősíti ez a játék, amelyben egy kőkemény elitcsapattal kell rommá rombolni mindent ami az utunkba kerül (androidon is akciós!) - a Door Kickers: Action Squad most 499 forintért tölthető le a normál 1490 forintos ár helyett.

The Tiny Bang Story: gyönyörű, kézzel rajzolt kalandjátékkal zárjuk az iOS akciók lsitáját, a játékban egy pici bolygót talál el egy meteor, a világ darabjaira hullik - a mi feladatunk különböző fejtörőkön át helyreállítani a rendet és a bolygó jövőjét - a The Tiny Bang Story most 499 forint a 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

1 éve, 2 hónapja

Köszönjük srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja

Kiváló gyűjtemény a mai is, köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Door Kickers nagyon adja!

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 1 napja

Szép színes lett a mai kínálat! Nagyon jó! mosolygó smiley

válasz erre