Napiapp ajánló (2023. május 19.)

2023. május 19.
28.2651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Braveland: egy, a régebbi hangulatú játékok ihlette alkotással kezdjük a napot, ez a körökre osztott stratégiai játék egy kézzel rajzolt, íjászokkal, cserkészekkel, gyógyítókkal lakott világot tár fel előttünk - a Braveland rövid ideig 169 forintért lehet a miénk a 999 forintos alapár helyett.

Codex of Victory - sci-fi game: egy különleges kis sci-fi alkotással folytatjuk a sort, amelyben a valós idejű bázisépítés párosul a körökre osztott stratégiával - a Codex of Victory - sci-fi game most 590 forintért tölthető le az 1999 forintos alapár helyett.

Dwarf Journey: kiváló hangulatú platformerrel lesz gazdagabb aki letölti a harcos Gallar kalandjait feldolgozó oldalscrollozós játékot - a Dwarf Journey nagyon rövid ideig 890 forintért tölthető, az alapára 1690 forint lenne.

App Store:

Last Colossus: mai első iOS játékunkkal a Gameboy hőskorát idézzük meg, hiszen ez az akció RPG pont úgy néz ki, mintha a régi kézikonzollal játszanánk, a történet szerint pedig egy óriási robottal kell kalandoznunk - a Last Colossus most 999 forintért érhető el az 1490 forintos alapár helyett.

Door Kickers: ha bírod a taktikai játékokat, netán a kommandós tematika is megfog, akkor ajánljuk figyelmedbe ezt a SWAT-egységeket fókuszba állító játékot - a Door Kickers most 999 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Slaughter 3: The Rebels: miinőségi TPS játékot kap az aki lecsap most erre a börtönös lövöldözős játékra - a Slaughter 3: The Rebels most 299 forint a 499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

peter97

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Yesssss nem maradtam le semmiről!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Köszi srácok, nagyon király gyűjtemény lett ismét!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Imádom így nekimenni a hétvégének! mosolygó smiley Kettő is behúzva!

válasz erre