Napiapp ajánló (2023. május 24.)

2023. május 24.
31.5521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Monkey GO Happy: retro hangulatú élmény lesz a gyerekeknek ez a játék, amiben 75 pályán át hétféle majommal kell különböző feladatokat megoldanunk - a Monkey GO Happy rövid ideig ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

Sentinels of the Multiverse: a kártyajátékok kedvelőinek kedvezünk ezzel a játékkal, hiszen mai második androidos címünk egy képregényszerű környezetbe ültetett kártyás játék - a Sentinels of the Multiverse most 990 forintért tölthető le a 9990 forintos alapár helyett.

The House: Action-horror: ez a játék már címében lelövi a poént, a játékban a sötétben kell menekülnünk a különféle szörnyek elől, a zseblámpánk alig világít be valamit, hogy a para faktor a csúcson legyen - a The House: Action-horror nagyon rövid ideig ingyenesen tölthető le, az alapára 499 forint lenne.

App Store:

The Sense Point: igazán minőségi kalandjátékkal kezdjók a mai iOS felhozatalt, amiben egy gyurmából felépített misztikus szigeten kell rejtélyek után kutatnunk - a The Sense Point most teljeseni ingyen érhető el az 1490 forintos alapár helyett.

Octro Tambola Housie Online: címével ellentétben inkább bingó játék a következő ajánlatunk, amiben olyan rengeteg dilgunk nincsen, csak befektetés nélkül kaszinózhatunk kicsit - az Octro Tambola Housie Online most ingyen tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

Dawncaster: Deckbuilding RPG: a kártyás játékok kedvelői fognak leginkább örülni mai utolsó ajánlatunknak, amely műfajához képest bővelkedik az akcióban és RPG elemekben is búbelkedik - a Dawncaster: Deckbuilding RPG most 999 forint a 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Igazán korrekt a mai felhozatal is!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Nagyon nagy hála srácok, köszi!!!!

válasz erre

Mendez

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Fú ez a The Sense Point nagyon komoly! meglepett smiley

válasz erre