Napiapp ajánló (2023. május 26.)

2023. május 26.
30.3201
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Live or Die: Survival Pro: nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy zombiapokalipszisben kinyírni a már kinyírtakat: ez a túlélőjáték rengeteg élőhalottal, fegyverekkel és egy csomó kemény helyzettel vár ránk - a Live or Die: Survival Pro rövid ideig ingyenes a 999 forintos alapár helyett.

Talisman: az asztali társasjátékok stílusában készült fantasy kalanddal lesz gazdagabb, aki letölti mai második androidos ajánlatunkat - a Talisman most ingyen tölthető le az 1199 forintos alapár helyett.

Battle Chasers: Nightwar: az igazi nagy klasszikus RPG-k és JRPG-k ihlették ezt a játékot, amelyben kazamatákban, harcokban és hősökben jócskán lesz részünk - a Battle Chasers: Nightwar nagyon rövid ideig 329 forintért tölthető le, az alapára 3299 forint lenne.

App Store:

Talisman: Digital Edition: nem csak androidon akciós most ez a játék, kezdjük is hát az asztali társasjátékok stílusában készült fantasy kalanddal az iOS ajánlatokat - a Talisman: Digital Edition most teljesen ingyen érhető el az 999 forintos alapár helyett.

Roterra - Flip the Fairytale: egy hercegnőnek kell segítséget nyújtanunk ebben az ügyességi játékban, a feladatunk hogy kiszabadítsuk a trükkös, szabadon forgatható és módosítható pályák sokaságából - a Roterra - Flip the Fairytale most ingyen tölthető le a normál 999 forintos ár helyett.

Agent A: A puzzle in disguise: ki ne akarna legalább néha egy titkosügynök szerepébe bújni, legalábbis ha az ember vérbeli gamer - erre most lehetőségünk is van, hiszen ez a játék egy nyomozós puzzle móka - a Agent A: A puzzle in disguise most 499 forint a 2990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Bencus86

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Na valahogy így kell lezárni egy hetet. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

11 hónapja, 3 hete és 4 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre