Napiapp ajánló (2023. május 31.)

2023. május 31.
26.9321
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Rotaeno: a ritmusjátékok kedvelői bizonyára örülni fognak a mostani ajánlatnak, hiszen ez a játék a stílus jeles képviselői közé tartozik - a Rotaeno rövid ideig ingyenes az 1090 forintos alapár helyett.

Incredibox: újabb zenei program: ebben a játékban egy saját beatbox csapattal tudunk saját zenéket alkotni és előadni a nagyérdeműnek, természetesen mindezt egy játékba csomagolva kapjuk - az Incredibox most 899 forintért tölthető le az 1400 forintos alapár helyett.

OK Golf: ennek a játéknak a címe nyilván elég árulkodó, nem ér senkit meglepetés, ha letölti a játékot, és egy golfozós stuff tárul a szeme elé - az OK Golf nagyon rövid ideig 89 forintért tölthető le, az alapára 899 forint lenne.

App Store:

Rotaeno: bizony bizony, nem csak androidon akciós ez a ritmusjáték, az iOS felhasználók is ingyen juthatnak hozzá - a Rotaeno most teljesen ingyen érhető el az 149 forintos alapár helyett.

Riptide GP2: a legendás Wipeout-sorozat egyik legjobb mobilos átültetésének tekinthető szélvészgyors versenyjáték a következő ajánlatunk - a Riptide GP2 most ingyen tölthető le a normál 1490 forintos ár helyett.

Divinity - Original Sin 2: tripla A kategóriás játékkal zárjuk a mai napiappot, hiszen a Larian Studios izometrikus nézetű szerepjátéka minden tekintetben a legfelsőbb szintet képviseli - a Divinity - Original Sin 2 (csak iPaden tölthető!) most 5990 forint a 12990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 14 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nagyon köszönjük, srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nagyon korrekt a mai lista, köszönjük!

válasz erre