Napiapp ajánló (2023. március 3.)

2023. március 03.
51.1751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Hero Z: kőkemény darálást ígér ez a játék, amiben zombihordák - emberek és állatok - ellen kell helyt állnunk a szokásos felszereléssel: golyószóró, kés kard, egyebek - a Hero Z most teljesen ingyen tölthető le a 999 forintos alapár helyett.

Hexasmash 2: LEJÁRT! ha egy szuper kis ügyességi játékot keresel Androidra, melyben őrült pályákon kell golyókat lövöldözni, akkor íme - Hexasmash 2 1490 forint helyett most teljesen ingyen telepíthető.

Pixel Fantasy: címéhez hűen ey pixelart 8 bitees ügyességi játék a mai utolsó androidos ajánlatunk, amiben számtalan páláyn kell átjutnunk a gyümöllcsöket szedegetve - a Pixel Fantasy nagyon korlátozott ideig ingyen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

App Store:

Beamed 2: retro, synthwave vibe hangulatú játékkal kezdjük a mai iOS ajánlatokat, ha csak egy ügyességi játékkal tolnál pár órát, ez tetszeni fog - a Beamed 2 most ingyenesen letölthető 1290 forint helyett.

Jumpy Kangaroo: ugrálás a végtelenségig egy kenguruval, ez a játék minimalista grafikával nyújt maximálisan addiktív élményt - a Jumpy Kangaroo most nulla forintba kerül a 399 forint helyett.

Fill me up - Block Brain Game!: minimalista logikai játékkal zárjuk le az iOS kínálatot, amely a puzzle játékok kedvelőinek nagy kedvence lesz - a Fill me up most teljesen ingyen tölthető le az 1290 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Chico

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Tommy

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ez igen, nagyon laza a full ingyenesség! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

1 éve, 2 hónapja

Köszi srácok, korrekt lett a felhozatal!

válasz erre