Advertisement

Napiapp ajánló (2023. március 6.)

2023. március 06.
23.9161
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

LASERBREAK 3 - Physics Puzzle: újabb gyűlölt hétfő, amit mi mással is dobnánk fel mint egy jó kis napiappal, első körben rögtön itt is egy hangulatos ügyességi játék ingyen - a LASERBREAK 3 most teljesen ingyen tölthető le az 590 forintos alapár helyett.

Grow Zombie VIP- Merge Zombies: folytassuk a sort zombikkal némi csavarral - ebben a játékban ufyanis nem vadászunk a zombikra, hanem létrehozzuk és fejlesztjük őket, valamint csapatokat építünk és úgy indulunk hentelni a népet - a Grow Zombie most ingyen tölthető le a 690 forintos ár helyett.

Tennis Champs Returns - Season: könnyen kitalálható, hogy mai utolsó androidos ajánlatunk nem más mint egy tennisz játék, ami retró grafikával nyújt nagyszerű hangulatot - a Tennis Champs Returns - Season nagyon korlátozott ideig 690 forintért tölthető le a 2390 forintos alapár helyett.

App Store:

SteamWorld Quest: néhány hete volt akcióban ez a roppant hangulatos RPG-kalandjáték, akkor sokan maradtak le róla - a SteamWorld Quest most villámakcióban ismét 999 forintért tölthető le a 3990 forint helyett.

Bridge Constructor: ebben a játékban nem más a feladatunk, mint hogy roppant masszív hidakat építsünk a rendelkezésünkre álló alapanyagokból. - a Bridge Constructor most mindössze 199 forintba kerül a 499 forint helyett.

The Almost Gone: nagyszerű hangulatú és minőségű játékot kap aki letölti a The Almost Gone-t, amelyben titkokat kell kiderítenünk - a The Almost Gone 499 forintért érhető el az 1990 forintos alapár helyett.
Advertisement
4 hozzászólás

Chico

3 hete és 5 napja

Tennis baromi jó!

válasz erre

Mendez

3 hete és 5 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

3 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 5 napja

Nagyszerűen kezdődik a hét! Köszönjük!

válasz erre