Advertisement

Napiapp ajánló (2023. március 10.)

2023. március 10.
19.2991
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

Northgard: kiváló minőségű, a skandináv mitológián alapuló stratégiai játékkal lesz gazdagabb aki mai első androidos ajánaltunkat behúzza - a Northgard most 1249 forintért tölthető le a 2499 forintos alapár helyett.

Streets of Rage 4: a verekedős játékok egyik legjelesebb képviselőjeként igazi gyöngyszem ez a játék - a Streets of Rage 4 most 1749 forintért tölthető le a 2499 forintos ár helyett.

Infamous Machine: ebben a minőségi point-and-click kalandjátékban Kelvin bőrébe bújhatunk, aki időutazással próbálja megfejteni a rejtélyeket - a Infamous Machine nagyon korlátozott ideig 449 forintért tölthető le az 1399 forintos alapár helyett.

App Store:

Go Rally: változatos offroad pályákon, havas, hegyes, völgyes, esős utakon vághatunk át versenyjárgányunkkal ebben nagyszerű a játékban - a Go Rally most villámakcióban 999 forintért tölthető le a 2490 forint helyett.

Game Dev Story: ha érdekel a játékfejlesztés világa, és ezt egy mókás tycoon-szerű élményben tapasztalnád meg, akkor vesd rá magad erre a játékra - a Game Dev Story most mindössze 499 forintba kerül a 2499 forint helyett.

Basketball Club Story: elképesztően hangulatos játék mai utolsó ajánlatunk, amelyben saját kosárlabda csapatodat kell létrehozni és menedzselni - a Basketball Club Story 999 forintért érhető el a 3990 forintos alapár helyett.
Advertisement
5 hozzászólás

Bencus86

3 hete

Ó de jó, és nem maradtam le a Game Dev Storyról, kíváncsi vagyok rá!

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 1 napja

Go Rally nagyon igényes!

válasz erre

peter97

3 hete és 1 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Chico

3 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

3 hete és 1 napja

Infamous Machine behúzva!

válasz erre