Napiapp ajánló (2023. március 13.)

2023. március 13.
49.0531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

oO: LEJÁRT! egészen elképesztően minimalista ügyességi játékkal nyitjuk meg az akciós játékajnálót a héten, amelyben alapvetően a kör forma ad mindenféle feladatot - az oO most ingyen tölthető le a 125 forintos alapár helyett.

Tales of Illyria: Fallen Knight: a teljes Tales of Illyria széria akcióban van most a Playen, mi ebből az egyik legérdekesebb és legegyedibb RPG játékot emeltük ki - a Tales of Illyria: Fallen Knight és több része most teljesen ingyen tölthető le az egyenként 399 forintos ár helyett.

Ailment: dead standoff Premium: nagyszerű hangulatú, retró stílusú lövöldözős játék mai utolsó androidos ajánlatunk, amelyben egy lezuhant űrhajón kell kiderítenünk hogy mégis mitörtént, miközben számtalan ellenséggel kell megküzdenünk - az Ailment: dead standoff Premium nagyon korlátozott ideig 169 forintért tölthető le a 699 forintos alapár helyett.

App Store:

HappyTruck: egy jól megpakolt teherautóval kell nehezebbnél nehezebb pályákon átküzdeni magunkat ebben az ügyességi játékban - a HappyTruck most villámakcióban teljesen ingyenesen tölthető le a 999 forint helyett.

Earn to Die: nincs is jobb feszültséglevezetés mint a zombihordák irtása, főleg ha ezt autóval tesszük, amiket pimpelhetünk, moddolhatunk és mindenféle fegyverrel szerelhetünk fel - az Earn to Die (és annak tabletes HD verziója) most mindössze 99 forintba kerül az 1499 forint helyett.

Break Pile: a faltörő játékok egy igen érdekes verzióját hagytuk mai utolsó napiapp játéknak, a minimalista kinlézetű játék roppant addiktív szórakozást nyújt - a Break Pile Story 99 forintért érhető el a 499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Köszi srácok.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 11 napja

Köszi szépen, feldobta a fos napomat! mosolygó smiley

válasz erre