Napiapp ajánló (2023. március 17.)

2023. március 17.
45.1061
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Tales of Illyria: The Iron Wall: még mindig tart a teljes Tales of Illyria széria akciózása, ma a harmadik epizódot emeltük ki az RPG gyűjteményből - a Tales of Illyria: The Iron Wall és több része most teljesen ingyen tölthető le az egyenként 399 forintos ár helyett.

Talisman: az asztali társasjátékok stílusában készült fantasy kalanddal lesz gazdagabb, aki letölti mai második ajánlatunkat - a Talisman most 499 forintba kerül az 1199 forintos ár helyett.

the Light (Remaster Edison): ultrakemény horrorjátékként jellemzi játékát mai utolsó androidos ajánlatunk fejlesztője, és hogy ez igaz-e, ahhoz a letöltés gombra kell nyomni - egy próbát mindenképp megér - a the Light (Remaster Edison) nagyon korlátozott ideig ingyenesen tölthető le a 399 forintos alapár helyett.

App Store:

One Deck Dungeon: egy igazi kis kazamata-barangolós kalandjáték nyitja az App Store-os részleget, egy ütős kártyajáték képében - a One Deck Dungeon most egy rövid ideig 999 forintért tölthető le a 3499 forintos alapár helyett.

Tower of Fortune: mintha egy Gameboy lenne a kezünkban, olyan játékélményt kínál a Tower of Fortune, amelyben egy toronyban kell megközdenünk a kihívásokkal és a szörnyekkel - a Tower of Fortune most 499 forintért lehet letölteni a 999 forintos ár helyett.

Galaxy Trucker Pocket: építs űrhajókat, kerüld el a meteorokat és harcolj meg a rosszfiúkkal, a játék a díjnyertes Vlaada Chvátil társasjáték alapján készült - a Galaxy Trucker Pocket 1490 forintért érhető el a 2499 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 8 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

Gólem

1 éve, 8 napja

Nem rossz ajánlatok.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 8 napja

Köszi srácok!

válasz erre