Napiapp ajánló (2023. március 20.)

2023. március 20.
43.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Data Defense: nem mindennapi tower defense ez a játék, egészen különleges, minimalista cyberpunk grafikája mellé nagyszerű játékélmény párosul - a Data Defense most teljesen ingyen tölthető le a 2490 forintos ár helyett.

Teslagrad: egy már többszor a napiappban vendégeskedő, roppant hangulatos platformer puzzle keverék mai második ajánlatunk - a Teslagrad most csak 199 forintba kerül az 1990 forintos ár helyett.

Mysterium: A Psychic Clue Game: népszerű társasjáték adta az alapját ma utolsó androido játékunkat, agytekervényeket megerőltető nyomozás vár arra aki letölti a játékot - a Mysterium: A Psychic Clue Game most 699 forintért tölthető le az 1199 forintos alapár helyett.

App Store:

Undead Horde: haláli akciójáték az Undead Horde, amelyben halottakat kell feltámasztanunk, majd csatába küldenünk őket, hogy helyre tegyük szemtelen ellenfeleinket - az Undead Horde most egy rövid ideig 999 forintért tölthető le a 2990 forintos alapár helyett.

DYSMANTLE: még akciósan is elég drága, viszont nagyszerű akció rpg-t tudhat majd magának aki a letöltés gombra kattint - a DYSMANTLE-t most 1990 forintért lehet letölteni a 4990 forintos ár helyett.

AirAttack 2: a mecha stílus és a második világháború ötvözete mai utolsó játékunk, ami az árkád shotemup shooterek egyik jeles képviselője - az AirAttack 2 villámakcióban ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 4 hónapja és 2 napja

De jó a mai kínálat (is)! mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre