Napiapp ajánló (2023. március 24.)

2023. március 24.
48.6001
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Command & Control (HD): újabb tower defense játékkal kezdjük a hétvégi napiappot, a mostani játék modern katonai konfliktusokat dolgoz fel, amelyben a Közel-Keleten kell helyt állnunk harckocsik ellen - a Command & Control (HD) most teljesen ingyen tölthető le a 459 forintos ár helyett.

Command & Control: Spec Ops HD: és már érkezik is a folytatás, amelyben a helyszín más, a feladat azonban ugyanaz, megvédeni a ránk bízott építményeket - a Command & Control: Spec Ops HD most nulla forintba kerül rövid ideig a 899 forintos ár helyett.

Townscaper: hihetetlenül bájos játékkal zárjuk a mai androidos kínálatot, amelyben feladatunk régi stílusú, de szép színes házakat építeni - a Townscaper most mindössze 899 forintért tölthető le a 2090 forintos alapár helyett.

App Store:

Master Car Stunts: Stunt Car: engedd ki a gőzt ezzel a játékkal, amelyben szuper verdákkal kell különböző feladatokat végrehajtanunk, de leginkább hatalmas rámpákon átugranunk - a Master Car Stunts: Stunt Car most egy rövid ideig teljesen ingyen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.

Snake Idle Arcade: a jó öreg kígyó (snake) játék elevenedik meg ebben a 3D-s felújított verzióban, a feladat a szokásos: ne harapj a farkadba ;) - a Snake Idle Arcade most ingyen lehet a tiéd a 990 forintos ár helyett.

Aeroplane Chess 3D - LudoBoard: a sakk és a repülés hogyan fér össze kérdezhetnénk - a választ mi sem tudjuk, ez a játék viszont épp a két dolog házasításaként jött létre - az Aeroplane Chess 3D - LudoBoard villámakcióban ingyen érhető el a 2499 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

peter97

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Köszönjük ismét a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Ez igen!!!! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Királyság, köszönjük!

válasz erre

Chico

1 éve, 2 hónapja

Ez komoly lett ma, köszi!

válasz erre