Napiapp ajánló (2023. március 27.)

2023. március 27.
47.1931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Sun: Origin: kezdjük a hetet egy kis poszt-apokaliptikus RPG FPS-sel, a célunk természetesen a túlélés a megmaradt hordákkal szemben - legyen az ember vagy állat - a The Sun: Originért most mindössze 99 forintot kell fizetnünk a 790 forintos alapár helyett.

Shadow Knight: Ninja Fighting: rövid időre ismét ingyenessé vált az igazi régivágású árnyékharcos platformer, amiben egy nindzsával kell végigverekedni magunkat a milliónyi dögön - a Shadow Knight: Ninja Fighting 129 forint helyett kereken nulla forintba kerül.

The Enchanted Worlds: ebben a játékban olyan varázslatos könyveket kell megtalálnunk, amelyeknek minden lapja egy új világba repít kalandos fejtörőkön keresztül - a The Enchanted Worlds most ingyen tölthető le az 1690 forintos ár helyett.

App Store:

Block vs Block: a tetris megunhatatlan és örök, kiváló szórakozás, akár órákig akarunk játszani, akár csak pár szabad percünk van - a Block vs Block most teljesen ingyen tölthető le 2499 forintos alapár helyett.

Alice Trapped in Wonderland: ahogy a címből kiderül, Csodaországban kell különböző kalandokon túljutnunk, ráadásul egy igen hangulatos point and click kalandjátékról van szó - az Alice Trapped in Wonderlandmost teljesen ingyen tölthető a 799 forintos alapár helyett.

Monsterz Minigames Deluxe: nagyszerű időtöltésnek ígérkezik ez a több minijátékot tartalmazó gyűjtemény - a Monsterz Minigames Deluxe villámakcióban 99 forintért érhető el a 499 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Wooooow, és nem maradtam le!!! meglepett smiley Minden androidos ehúzva, köszi!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Kösziköszi! mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

1 éve, 1 hónapja és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Chico

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Köszi srácok!

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 3 napja

Az egyetlen jó dolog egy ilyen **** nyálkás hétfőben! mosolygó smiley

válasz erre