Napiapp ajánló (2023. március 29.)

2023. március 29.
45.1321
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

CELL 13 - The Ultimate Escape: a logikai puzzle játékok sorát erősíti mai első ajánlatunk, amiben robotbarátunkkal, Chesterrel kell megoldanunk különféle feladatokat, hogy túl jussunk a számos pályán - legyen az ember vagy állat - a CELL 13 - The Ultimate Escape ingyenesen tölthető le a 469 forintos alapár helyett.

Cultist Simulator: a már a címével is sokat eláruló játék pontosan azt szállítja, amit várnánk: egy kultista szimulátort - a Cultist Simulator 599 forintba kerül most a 2190 forintos alapár helyett.

Lil Big Invasion: Dungeon Buzz: ha szeretnél valami jóféle ügyességi platformer kalandjáték mixet a könyvtáradba, akkor remek hírünk van, mivelhogy itt egy kiváló játék - a Lil Big Invasion: Dungeon Buzz most 469 forintért tölthető le az 1490 forintos ár helyett.

App Store:

Super Tank Battle - MobileArmy: mai első iOS játékunk egy igazi klasszikus megidézése, hiszen ez a 90-es években óriási népszerűségnek örvendő játék mai köntösben krült újra tálalásra - a Super Tank Battle - MobileArmy most teljesen ingyen tölthető le 6499 forintos alapár helyett.

Fill me up - Block Brain Game!: minimalista logikai játékkal folytatjuk az iOS kínálatot, amely a puzzle játékok kedvelőinek nagy kedvence lesz - a Fill me up - Block Brain Game! most teljesen ingyen tölthető a 499 forintos alapár helyett.

Iron Marines Invasion RTS Game: igazán jó minőségű RTS játék mai utolsó ajánlatunk, amely a Kingdom Rush készítőinek műhelyéből került ki - az Iron Marines Invasion RTS Game most 999 forintért érhető el az 1499 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 1 napja

Köszönjük a gyűjtést! Szuper nap lett!

válasz erre