Napiapp ajánló (2023. március 31.)

2023. március 31.
45.0681
Advertisement
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Night Riders: mind stílusában, mind megvalósításában a nyolcvanas évek játéktermeinek árkád motorosversenyét idézi meg mai első napiapp-ajánlatunk - a Night Riders ingyenesen tölthető le az 1290 forintos alapár helyett.

Legend of The Moon2: Shooting: szintén a múltba repít vissza m,ásodik ajánlatunk, amely egy topdown shooter, természetesen űrhajóval, lézerekkel és hatalmas bombákkal - a Legend of The Moon2: Shooting most teljesen ingyen lehet a tiéd az 590 forintos normál ár helyett.

Pixel Fantasy: ha már ennyire belejöttünk, maradjunk is a retrónál, mai utolsó androidos játékunk egy pixelart platformer, amelyben egy nindzsa békával kell millió pályán átjutnunk - a Pixel Fantasy most szintén ingyenesen érhető el tölthető le a 499 forintos ár helyett.

App Store:

Shadow Of Death: Premium Games: igazi nagyágyúval indítjuk a mai napiapp iOS szekcióját, mostani játékunk egy igazán hangulatos fantasy hangulatú oldalnézetes kaszabolda - a Shadow Of Death: Premium Games most teljesen ingyen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.

Peppa Pig: Fun Fair: LEJÁRT! az utóbbi időben elég sok Peppa Pig játék volt átmenetileg ingyenes, most épp egy minijáték gyűjteménnyel üthetik el az időt a gyerekek és a gyereklelkű felnőttek - a Peppa Pig: Fun Fair most teljesen ingyen tölthető az 1990 forintos alapár helyett.

Beauty Tycoon: Hollywood Story: nem könnyű egy szépségszalon irányítgatása, épp ezért mielőtt megnyitnánk saját borbély hálózatunkat, érdemes ezzel a játékkal próbát tenni - a Beauty Tycoon: Hollywood Story most nulla forintért érhető el a 499 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 26 napja

Nagyon köszi, imádom a fullfree napokat! mosolygó smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 26 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

1 éve, 27 napja

Köszönjük a gyűjtést, nagyszerűen megalapozza a hétvégét! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 27 napja

Kiválóan kezdődik a hétvége! kacsintó smiley Köszi srácok!

válasz erre