Napiapp ajánló (2023. november 1.)

2023. november 01.
31.2071
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

CHUCHEL: nagyon rákapcsolt az akciózásra az Amanita Design, hiszen több játékuk is igen jó áron érhető most el, többek között mostani ajánlatunk is, amely egyedi grafikával megalkotott, humoros kalandjáték - a CHUCHEL most 799 forint az 1300 forintos alapár helyett.

FUR Squadron - space shooter: az 1982-es Tron film hangulatát idézi meg ez a retró szintipop őrület, amelyben a gonosz Skal Birodalom csapatait kell halomra lőnünk - a FUR Squadron - space shooter most 699 forint a 2090 forintos alapár helyett.

Cartoon Craft: egy rajzfilmeszű, rejtelmes, titokzatos és misztikus világba kerülünk ebben a játékban, amiben ezernyi veszél les ránk - a Cartoon Craft egy ideig ingyenes, az alapára 990 forint lenne.

App Store:

ICEY: mai első akciós iOS játékunk egy sidesroller platformer, ráadásul a jobbik fajtából - ennek bizony akciósan is megvan az ára - az ICEY most 999 forintért érhető el az 1490 forintos alapár helyett.

Juicy Realm: elképesztően bájos grafikával megáldott, roguelike elemekkel megpakolt ARPG mai utolsó ajánlatunk, melyben véletlenszerűen generált pályákon kell megküzdenünk a szörnyekkel - a Juicy Realm most 999 forintért tölthető le a normál 1490 forintos ár helyett.

Trippy Escape: Mindeater: hősünk bevesz egy rejtélyes bogyót, ezt követően pedig csapdába esik a saját elméjében, és ez bizony csakhamar frusztrálóvá válik - nem marad más hátra, mint a menekülés - a Trippy Escape: Mindeater most ingyen tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Trippy Escape nagyon érdekesnek tűnik, főleg ingyen basszus! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

ICEY iszonyat igényes cucc!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre