Napiapp ajánló (2023. november 3.)

2023. november 03.
30.5791
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

This Is the Police 2: a kaland, a stratégia és körökre osztott taktikai harc keveredik a népszerű rendőrös menedzserjáték folytatásában, amelyben ismét a rendőri erők mindennapjaiba tekinthetünk be és élhetjük meg azt - a This Is the Police 2 most mindössze 329 forint a 2599 forintos alapár helyett.

WindWings: Space shooter, Gala: egy kiváló akciójátékkal folytatjuk a sort, következő játékunk igazi régivágású topdown shooterként pont azt nyújtja amit a stílus nagyjai: pörgős csatákat - a WindWings: Space shooter, Gala most ingyenes a 699 forintos alapár helyett.

Mortal Crusade: nagyon hangulatos akció RPG-vel zárjuk a mai androidos sort, ebben a pixelart játékban egy lovaggal kalandozunk, az ellenfeleink között szörnyek, varászlók és rengeteg mágia áll - a Mortal Crusade egy ideig 990 forint, az alapára 1590 forint lenne.

App Store:

Project V90: a 2d platformerek hőskorát idézi fel mai első iOS ajánlatunk, amelyben a közelharc és az űrcsaták kombinációjával kell végigverekednünk magunkat a kihívásokon - a Project V90 most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

SteamWorld Heist: körökre osztott stratégia és akciójáték keveréke következő ajánlatunk, mely különleges játékmenete mellett leginkább sajátos világával igyekszik elragadtatni a felhasználókat - a SteamWorld Heist most 499 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Arrog: ebben a nagyon egyedi, kézzel rajzolt, furcsa látványvilágú puzzle kalandjátékban játékban a haláltól kell megmentenünk főhősünket - az Arrog most mindössze 99 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Meg is van a hétvégi program. mosolygó smiley

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

This Is the Police 2 ennyiért igazi ajándék!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ez ma jó változatos lett, Arrog és Project V90 behúzva! mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 1 hete és 5 napja

Király a mai felhozatal, köszönjük!

válasz erre