Advertisement

Napiapp ajánló (2023. november 6.)

2023. november 06.
13.4821
Advertisement
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
Advertisement

Íme:

Google Play:

God Simulator. Religion Inc.: ez a játék egy különleges istenszimulátorként és világteremtő alkotásként megmutatja, hogy milyen nehéz is az istenek dolga, és milyen egy vallást megalkotni - a God Simulator. Religion Inc. most mindössze 229 forint a 1099 forintos alapár helyett.

[VIP] +9 Blessing Cash Knight: a ritka hülye címmel megáldott [VIP] +9 Blessing Cash Knight egy idle RPG a sok közül, teli hőssel, paklikkal, csillivilli grafikával és minden mással ami a stílusra jellemző - a [VIP] +9 Blessing Cash Knight most ingyenes a 4999 forintos alapár helyett.

Rusted Warfare - RTS Strategy: ha egy Command and Conquer stílusú RTS-t nyúznál, ami ráadásul offline, mindenféle fizetési trükkök nélkül, akkor a Rusted Warfare neked készült - a Rusted Warfare - RTS Strategy egy ideig 289 forint, az alapára 790 forint lenne.

App Store:

The Quest: mai első iOS játékunk a legendás Might & Magic sajátosságait ültette át a kis képernyőre, méghozzá kiemelkedő minőség társaságában - a The Quest most 1790 forintért érhető el a 3490 forintos alapár helyett.

Agent A: A puzzle in disguise: ki ne akarna legalább néha egy titkosügynök szerepébe bújni, legalábbis ha az ember vérbeli gamer - erre most lehetőségünk is van, hiszen ez a játék egy nyomozós puzzle móka - az Agent A: A puzzle in disguise most 1490 forintért tölthető le a normál 2990 forintos ár helyett.

Doom & Destiny Advanced: a napokban a Doom & Destiny is akciós, de nálunk az Advanced kapott egy csökkentett árcédula ajánlatot, ami RPG kalandjáték retro elemekkel varázsolja el a játékost - a Doom & Destiny Advanced most 499 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.
Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

3 hete és 1 napja

Színes lett ismét a felhozatal!

válasz erre

peter97

3 hete és 1 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

3 hete és 2 napja

De jó pakk lett, köszönjük!

válasz erre