Napiapp ajánló (2023. november 8.)

2023. november 08.
31.9171
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Front Armies [RTS]: egy pazar kis RTS-sel nytjuk az androidos sort, a Cappy1 Games gondozásában megvalósult játékban a bázisépítés és a technológiai fejlesztések játszák a főszerepet - a Front Armies [RTS] most 489 forint a 999 forintos alapár helyett.

LIMBO: David Lynch filmrendező munkásságára hajaz ez a játék, amit talán nem kell senkinek bemutatni, hiszen egy óriási indie sikerről van szó az előző évtizedből - a LIMBO most mindössze 199 forint a 2099 forintos alapár helyett.

Tennis Club Story: és végül, de nem utolsó sorban, itt van a sportszerelmesek számára egy kis finomság, amelyben egy tenisz klubot kell a legmagasabb szintre emelnünk - a Tennis Club Story egy ideig 1199 forint, az alapára 2090 forint lenne.

App Store:

Eastern Market Murder: ez a kiterjesztett valóságon alapuló bűnügyi játék a misztikumra és a krimi vonalra helyezi a hangsúlyt, amelyben egy 120 éves bűntény megoldása lesz a feladatunk - a Eastern Market Murder most teljesen ingyenes az 1490 forintos alapár helyett.

Motorsport Manager 4: autósport menedzserként gondosan kiválaszthatjuk a kivételes versenyzőket, a világ híres pályáira utazhatunk, közben pedig a versenyzőink képességeit fejleszthetjük - a Motorsport Manager 4 most 1790 forintért tölthető le a normál 3490 forintos ár helyett.

Kensho: nagyszerű grafikával megáldott logikai játék a Kensho, amely tulajdonképpen egy tilitoli felturbózva a természet lényeivel a háttérben - a Kensho most 499 forintért tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Chico

9 hónapja, 3 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 3 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

9 hónapja, 3 napja

Kiváló!

válasz erre

SamsungFan

9 hónapja, 3 napja

Limbo de jó áron van! meglepett smiley

válasz erre

Mendez

9 hónapja, 4 napja

Köszönjük, srácok!

válasz erre