Napiapp ajánló (2023. november 10.)

2023. november 10.
32.0491
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Wreckfest: kiemelkedő minőségű játékkal kezdjük a mai napiappot: számos összetörhető verdával, rengeteg pályával és megannyi játékmóddal vár mindenkit ez a hangulatos kocsizúzda - a Wreckfest most csak 329 forint a 3299 forintos alapár helyett.

Eastern Market Murder: ez a kiterjesztett valóságon alapuló bűnügyi játék a misztikumra és a krimi vonalra helyezi a hangsúlyt, amelyben egy 120 éves bűntény megoldása lesz a feladatunk - a Eastern Market Murder most teljesen ingyenes az 1190 forintos alapár helyett.

Through the Darkest of Times: 1933-ba utazunk vissza az időben, a helyszín Berlin, ahol néhány ellenállóval a feladatunk, hogy megakadályozzuk Hitler nemzeti szocialistáit a hatalomra jutásban - a Through the Darkest of Times egy ideig csak 329 forint, az alapára 2599 forint lenne.

App Store:

Mage Mania: bármennyire is hihetetlen, ez a játék a varázslatokról szól, a 8bites megjelenésű, hangulatos játékban a match3 stílus kedvelői találják meg majd leginkább számításaikat - a Mage Mania most teljesen ingyenes az 999 forintos alapár helyett.

Wreckfest: az iOS felhasználók sem maradnak ki a jóból, a nagyszerű autódaráló játék ugyanis ezen a platformon is szuper akcióban tölthető most le - a Wreckfest most 349 forintért tölthető le a normál 4990 forintos ár helyett.

Down in Bermuda: csodálatos kalandjáték mai első androidos ajánlatunk, amelyben a legendás Bermuda háromszög egy szigetén kell megkeresnünk a rejtély kulcsát - a Down in Bermuda most 499 forintért tölthető le a 2990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

fonemaker

7 hónapja, 5 napja

Nagyszerű felhozatal!

válasz erre

Ronalddo

7 hónapja, 5 napja

Köszi srácok! Nagyon komoly! mosolygó smiley

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 5 napja

Wreckfest ennyiért ajándék, már be is húztam!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 5 napja

Ez rohadt jó nap lett! mosolygó smiley

válasz erre