Napiapp ajánló (2023. november 13.)

2023. november 13.
30.7681
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Majesty: The Fantasy Kingdom: a legendás Majesty-sorozat mobilos mellékszálában városokat és seregeket építhetünk, a végső cél pedig, hogy legyűrjük a ránk támadó szörnyeket - a Majesty: The Fantasy Kingdom most 1199 forint a 1999 forintos alapár helyett.

20th century Premium: igazán kiváló harci stratégiai játékkal lesz gazdagabb, aki befektet ebbe a háborús stratégiai játékba, amiben megannyi nemzet csap össze egymással - a 20th century Premium most 459 forint az 1299 forintos alapár helyett.

Beat Hazard Ultra: aki kedveli az arcade shootereket, az nem lőhet mellé (haha!) ezzel a játékkal, amiben óriási rohamokat kell visszavernünk űrhajónkkal - a Beat Hazard Ultra egy ideig csak 590 forint, az alapára 1599 forint lenne.

App Store:

Sleepin' Guy: Sleepin' Deeply: mai első iOS ajánlatunk főhőse a Sleepin' Guy-ból megismert nagydarab fickó, aki képtelen felébredni, a mi feladatunk pedig hogy az álmaiban végigvezessük a kalandos történeteken - a Sleepin' Guy: Sleepin' Deeply most teljesen ingyenes az 1499 forintos alapár helyett.

Darkest Dungeon:Tablet Edition: (iPad!) csodálatos, gótikus grafikai stílusú, körökre osztott szerepjátékkal folytatjuk a sort, amelyben fejleszthető hőseink irányításával összetett, taktikus harcrendszerben tehetjük próbára tudásunkat - a Darkest Dungeon:Tablet Edition most 499 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Tempest: Pirate RPG Premium: nagyszerű kalózos móka mai utolsó játékunk, amelyben hajót építünk, utazunk, kalózkodunk, csatázunk és üzletelünk majd egy kiválóan megkreált környezetben - a Tempest: Pirate RPG Premium most 1790 forintért tölthető le a 3990 forintos alapár helyett.
2 hozzászólás

Bencus86

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Kiváló gyűjtemény ismét! mosolygó smiley

válasz erre