Napiapp ajánló (2023. november 15.)

2023. november 15.
11.4211
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Irregular Recruits: stratégiai pakliépítő csatákba bocsátkozhatunk egy csipetnyi automatikus játékmenettel ebben a játékban, amit a roguelike deckbuilderek rajongói imádni fognak - az Irregular Recruits most teljesen ingyenes a 2390 forintos alapár helyett.

Scythe: Digital Edition: a hasonló címmel ismert társasjáték mobilos kivetülésében az 1920-as évekbe repülhetünk vissza, ahol egy vérbeli alternatív történelmet ismerhetünk meg belőle - a Scythe: Digital Edition most 1699 forint a 2499 forintos alapár helyett.

Defenchick: tower defense: minőségi, szuper grafikával és nagyszerű hangulattal megáldott tower defense játékkal zárjuk az androidos sort - a Defenchick: tower defense egy 459 forint, az alapára 699 forint lenne.

App Store:

Scythe: Digital Edition: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós cimkét kapott a digitális stratégiai táblajáték - a Scythe: Digital Edition most teljesen ingyenes az 1499 forintos alapár helyett.

Istanbul: Digital Edition: ez a játék a népszerű asztali társasjáték digitalizált változataként garantáltan rengeteg élménnyel kecsegtet majd az érdeklődőknek - az Istanbul: Digital Edition most 1790 forintért tölthető le a normál 3490 forintos ár helyett.

Golf Peaks: nem mindennapi golfjátékként a Golf Peaks egy különleges grafikával és játékmenettel elkészített ügyeségi játék, ami nagyszerű szórakozást nyújt egy-egy szabad percben - a Golf Peaks most 999 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Ronalddo

2 hete és 4 napja

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

2 hete és 4 napja

Jó kis tematikus nap!

válasz erre