Napiapp ajánló (2023. november 17.)

2023. november 17.
10.4091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.
 

Íme:

Google Play:

Defense of Egypt TD Premium: ha imádod a tower defense műfajt, és kipróbálnád ezt az élményt az ókori Egyiptomban, akkor itt az idő, hogy rácsapj a letöltés gombra - a Defense of Egypt TD Premium most teljesen ingyenes a 990 forintos alapár helyett.

Dungeon of the Endless: Apogee: kalandokkal és szörnyekkel teli, igazán hangulatos roguelike dungeon-defense platformer keverék lehet a miénk a letöltés gombra kattintva - a Dungeon of the Endless: Apogee most 458 forint a 2290 forintos alapár helyett.

Argo's Choice: Offline Game: interaktív nyomozós történetet kap, aki letölti mai utolsó androidos ajánlatunkat, amely egy korrupt, sötét és bűnnel átitatott világban játszódik - az Argo's Choice: Offline Game egy 690 forint, az alapára 2090 forint lenne.

App Store:

Dungeon of the Endless: Apogee: ahogy androidon, úgy iOS-en is akciós cimkét kapott a szörnyekkel teli kaland - a Dungeon of the Endless: Apogee most 999 a 3990 forintos alapár helyett.

Milkmaid of the Milky Way: roppant hangulatos és nagyszerű grafikával készített kalandjátékkal folytatjuk a mai iOS sort, amelyben a fagyos Norvégiában kell helyt állnunk - a Milkmaid of the Milky Way most 499 forintért tölthető le a normál 1990 forintos ár helyett.

Bridge Constructor: ebben a játékban nem más a feladatunk, mint hogy roppant masszív hidakat építsünk a rendelkezésünkre álló alapanyagokból - a Bridge Constructor most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

fonemaker

2 hete és 2 napja

Kösziköszi!

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 2 napja

Milkmaid of the Milky Way iszonyat jó játék!

válasz erre

Chico

2 hete és 2 napja

Nagyszerű nap!

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 2 napja

Szuper, köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Bencus86

2 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre