Napiapp ajánló (2023. november 20.)

2023. november 20.
27.3621
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Clouds & Sheep Premium: a feladatunk rém egyszerűnek tűnhet, hiszen ebben a játékban nincs más dolgunk, mint birkákra vigyázni, ám ez senkit ne tévesszen meg, ezek a juhok ugyanis nagyon rosszalkodó és makacs jószágok - a Clouds & Sheep Premium most 329 forint a 649 forintos alapár helyett.

The Almost Gone: nagyszerű hangulatú és minőségű játékot kap aki letölti ezt a játékot, amelyben különféle titkokat kell kiderítenünk az élet és halál csapdájában - a The Almost Gone most 240 forint az 1199 forintos alapár helyett.

Pixel Heroes: Byte & Magic: a már a címében is parodisztikus elemeket sejtető játék egy mókás szerepjáték, mindemellett pedig egy minden elemében múltidéző, retro szerepjátékként jellemezhető - a Pixel Heroes: Byte & Magic egy ideig 369 forint, az alapára 3490 forint lenne.

App Store:

MEGA MAN X: igazi játáktörténelmi klasszikus kapott akciós cetlit mobilon, a platformerek egyik nagy királyát most érdemes behúzni - a MEGA MAN X most 1050 forint a 2490 forintos alapár helyett.

Gods Wars II-Blade of Lucifer: a legendás Gods Wars széria második epizódjában a hack and slash minden finomságávval találkozunk, amely természetesen a legjobb arpg elemeket is felmutatja - a Gods Wars II-Blade of Lucifer most teljesen ingyenesen tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

Leo's Fortune: igazán hangulatos és bűbájos platformerrel lesz gazdagabb, aki behúzza most ezt a játékot, amiben feladatunk egy bajszos kis szőrgombolyagot végigvezetni ezernyi kalandon és veszélyen át - a Leo's Fortune most 999 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Mendez

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

iOS nagyon kemény felhozatalt kapott!

válasz erre

Chico

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Bencus86

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Királyság, köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Megaman behúzva! mosolygó smiley Ez egy jó nap, köszi!

válasz erre