Napiapp ajánló (2023. november 22.)

2023. november 22.
26.5601
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Endurance: dead space Premium: a régi játékok hangulatát idézi meg ez a 8bites megjelenésű játék, az élmény azonban mai: egy űrhajón kell irtanunk a megszálló katonákat - az Endurance: dead space Premium most 169 forint a 999 forintos alapár helyett.

Lumino City: a méltán nagynevű Noodlecake kalandjátékával folytatjuk a mai androidos sort, amelyben a kartonpapír, a miniatűr lámpák is apró motorok kapják a főszerepet - a Lumino City most 319 forint a 2199 forintos alapár helyett.

Candy Disaster TD :Premium: rengeteg cukorkaszínű mókára számíthat aki letölti ezt a toronyvédelmi stratégiai játékot, amiben három témát, három nehézségi szintet és 43 szörnyet fedezhetünk fel - a Candy Disaster TD :Premium egy ideig 890 forint, az alapára 1899 forint lenne.

App Store:

Hot Lap League: modernizált Trackmaniaként ez az autós játék pörgős, izgalmas autóversenyeket és egyéni pályákat kínál, ráadásul több mint 150-et - a Hot Lap League most 499 forint a 2490 forintos alapár helyett.

One Deck Dungeon: egy igazi kis kazamata-barangolós kalandjátékkal folytatjuk az App Store-os részleget, egy ütős kártyajáték képében - a One Deck Dungeon most 499 forintért tölthető le a normál 3499 forintos ár helyett.

The Secret Elevator Remastered: az emlékek és rémálmok mosódnak össze ebben a hangulatos horror kalandban, a feladatunk pedig hogy a misztikus történet felgönygölítésével kivergődjünk az őrületből - a The Secret Elevator Remastered most minössze 99 forintért tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

peter97

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon jó pakk lett a mai!

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Ó de jó kis nap, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Király válogatás, köszii szépen!

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 1 hete és 5 napja

Nagyon köszönjük a gyűjtést!

válasz erre