Napiapp ajánló (2023. november 24.)

2023. november 24.
28.3091
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Conquistadorio: elképesztő grafikával és hangulattal megáldott játékkal nyitjuk a sort, amelyet a humor minden elemében átsző - feladatunk egy őrült kalandban hogy halott kalózkapitányként megkeressük elveszett (és meghalt) bajtársainkat - a Conquistadorio most csak 499 forint a 3699 forintos alapár helyett.

Pumped BMX 2: a Noodlecake Studios által készített nagyszerű bicajos játékban egy vagány főhőssel egy BMX nyergében kell őrült mutatványokat végrehajtanunk a pályák teljesítése során - a Pumped BMX 2 most 319 forint a 890 forintos alapár helyett.

Cluedo 2023 Edition: több asztali társasjáték mobilos verziója is akciós jelenleg, ezekből mi azt emeltük ki, amelyben egy misztikus kaland során kell felderítenünk egy rejtélyes ügyet és megtalálni a gyilkost - a Cluedo 2023 Edition egy ideig 890 forint, az alapára 1750 forint lenne.

App Store:

THE GAME OF LIFE: Road Trip: ahogy asztali társasjáték mobilizált verziójával zártuk az android sort, úgy azzal nyitjuk meg az iOS sort, ebben a játékban a feladatunk, hogy világkörüli utazásra induljunk, fotózgassunk, nyaralgassunk, minél jobban éljük az életet - a THE GAME OF LIFE: Road Trip most 499 forint a 999 forintos alapár helyett.

Foodabee - Unlocked Edition: 2 - 8 éves gyerekeknek készült ez a készségfejesztő és edukációs játék, amelybe nem csak a főzés rejtelmeibe de az alapanyagok, táplálékok megismerésébe nyernek beteklintést játékos formában a gyermekek - a Foodabee - Unlocked Edition most teljesen ingyenes tölthető le a teljesen irreális normál ár helyett.

Grimvalor: intenzív küzdelmek várnak ránk ebben a brutális akció-platformerben, mindemellett pedig egy sötét fantáziavilágot is megismerünk, amihez elképesztő látvány társul - a Grimvalor most 999 forintért tölthető le a 2990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

fonemaker

3 hónapja, 1 hete és 2 napja

Ohh és még nem is maradtam le semmiről. mosolygó smiley

válasz erre

Chico

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Köszi a gyűjtést srácok!

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nagyon jó gyűjtemény lett (ismét! mosolygó smiley ) , nagy hála érte.

válasz erre