Napiapp ajánló (2023. november 27.)

2023. november 27.
27.4481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Dawncaster: Deckbuilding RPG: a kártyás játékok kedvelői fognak leginkább örülni mai első ajánlatunknak, amely pakliépítő műfajához képest bővelkedik az akcióban és RPG elemekben is - a Dawncaster: Deckbuilding RPG most 990 forint az 1490 forintos alapár helyett.

the Light (Remaster Edison): ultrakemény horrorjátékként jellemzi játékát következő androidos ajánlatunk fejlesztője, és hogy ez igaz-e, ahhoz a letöltés gombra kell nyomni - egy próbát mindenképp megér - a the Light (Remaster Edison) most teljesen ingyenes a 419 forintos alapár helyett.

Afterplace: retro hangulatú, nyolc bites grafikás játékkal folytatjuk a sort, amelyben egy óriási erdőben barangolunk, harcolunk szörnyekkel, túlélünk kalandokat, rejtett kincseket és titkokat fedezünk fel - az Afterplace egy ideig 1299 forint, az alapára 2790 forint lenne.

App Store:

SteamWorld Quest: mindig csak villámakciókban lehet megcsípni ezt a roppant hangulatos RPG-kalandjátékot, aki nem tudta a múltkor becserkészni, annak most érdemes lecsapni rá - a SteamWorld Quest most 499 forint a 4990 forintos alapár helyett.

Sentinels of the Multiverse: a kártyajátékok kedvelőinek kedvezünk következő ajánlatunkkal, hiszen soron következő játékunk egy képregényszerű környezetbe ültetett pakligyűjtügető kártyás játék - a Sentinels of the Multiverse most 499 forintért tölthető le a 3490 forintos normál ár helyett.

Kingdom Rush Frontiers TD HD: (iPad!) a teljes Kingdom Rush-sorozat is komoly akciót kapott most - érdemes rákeresni az AppStore-ban -, a minőségi tower defense játék gyűjteményből mi mpst ezt emeltük ki - a Kingdom Rush Frontiers TD HD most 499 forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

Ronalddo

3 hónapja, 1 hete

Kösziköszi!

válasz erre

Mendez

3 hónapja, 1 hete

Jól indul a hét, köszünjük!

válasz erre

peter97

3 hónapja, 1 hete

Kellemes kis hétfő reggel. mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre