Napiapp ajánló (2023. november 29.)

2023. november 29.
26.4021
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

[VIP] Missile Dude RPG : idle: kezdjük a mai akciós játéklistát egy kis darálással, ahol semmi más dolgunk nincs mint mindent szétdurrantani a démonokat és minden mást a szent rakétákkal - a [VIP] Missile Dude RPG : idle most teljesen ingyenes az 599 forintos alapár helyett.

Towaga: Among Shadows: tanuld meg uralni a fényt, hogy kiűzd a feldühödött lények hordáit, akiknek egyetlen célja ebben az akciójátékban, hogy apró darabokra tépjenek téged - a Towaga: Among Shadows most 319 forint az 1290 forintos alapár helyett.

ISOS: feladatod ebben a kártyajátékban, hogy hozd egyensúlyba Isos városát, vagy épp vidd azt pusztulásba, legyél az Equilibrium vezetője, teremts meg a békét az emberiség és a titokzatos Vibhinn idegen faj között - az ISOS egy ideig ingyenesen tölthető, az alapára 1099 forint lenne.

App Store:

This War of Mine: imádjuk a 11 bit studios katonás túlélőjátékát, hiszen nem csak megjelenítésben de történetében is egy csodálatos játék, egész egyszerűen minden mobilon ott a helye - a This War of Mine most 999 forint a 7499 forintos alapár helyett.

Card Hog: különféle kártyákkal, egyedi szabályrendszerrel és sajátos taktikával kell kipucolnunk a különféle dungeonokat ebben a soha véget nem érő kártyajátékkal - a Card Hog most ingyen tölthető le a 990 forintos normál ár helyett.

Neuroshima Hex: (iPad!) asztali társasjátékon alapul ez a taktikus, hexa-alapú, háborús szimulátor, amelyben a feladatunk egy sereg irányítása, és túlélni a posztapokaliptikus világban - a Neuroshima Hex most 1490 forintért tölthető le a 2990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

3 hónapja, 5 napja

Ez de jó válogatás lett!

válasz erre

peter97

3 hónapja, 5 napja

Köszönjük!

válasz erre

fonemaker

3 hónapja, 5 napja

Szuper nap, köszönjük!

válasz erre

SamsungFan

3 hónapja, 5 napja

Változatos válogatás lett, köszi srácok!

válasz erre