Napiapp ajánló (2023. október 2.)

2023. október 02.
24.0481
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

The Sun: Key Of Heaven Shooter: kezdjük a hetet egy kis poszt-apokaliptikus akció RPG-vel, a célunk természetesen a túlélés a megmaradt hordákkal szemben - legyen az ember vagy állat - a The Sun: Key Of Heaven Shooter most nulla forint a 799 forintos alapár helyett.

Shadow Slayer: Ninja Warrior: folytassuk a sort egy igazi, vérbeli hack and slash mókával, a játékban Foliga, az egykor boldog és békés, de mára elsötétült világ felszabadítása a feladatunk - a Shadow Slayer: Ninja Warrior most teljesen ingyenes az 1699 forintos alapár helyett.

Dungeon of the Endless: Apogee: kalandokkal és szörnyekkel teli, igazán hangulatos roguelike dungeon-defense platformer keverék lehet a miénk a letöltés gombra kattintva - a Dungeon of the Endless: Apogee egy ideig 458 forint, az alapára 2290 forint lenne.

App Store:

Dungeon of the Endless: Apogee: amivel zártuk az androidos sort, azzal zárjuk az iOS felhozatalt, ez a nagyszerű roguelike játék most az almásoknak is olcsóbb - a Dungeon of the Endless: Apogee most csak 999 forintért érhető el a 3990 forintos alapár helyett.

Kensho: nagyszerű grafikával megáldott logikai játék a Kensho, amely tulajdonképpen egy tilitoli felturbózva a természet lényeivel a háttérben - a Kensho most 499 forintért tölthető le a normál 1990 forintos ár helyett.

Neo Monsters: zárjuk a sort egy igazán addiktív stratégiai RPG-vel, amelyben 4v4 csatákat játszhat egymással, két, akár 16 szörnyből álló csapat - a Neo Monsters most ingyen tölthető le a 2490 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

SamsungFan

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Szuper, köszönjük!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Király a mai válogatás is!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

Naggggyon király, köszi srácok!

válasz erre