Napiapp ajánló (2023. október 6.)

2023. október 06.
29.9561
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

AceSpeeder3: ha őrületes versenyzésekre vágysz, netán szeretnéd megmérettetni magad óriási száguldozások közepette, akkor ez a te játékod - az AceSpeeder3 most nulla forint a 990 forintos alapár helyett.

Evoland 2: elképesztően bájos RPG játék következő játékunk, amelyben varázslatos tájakon kalandozhatunk a retró hangulatú és megjelenésű játékban - az Evoland 2 most 199 forint az 1990 forintos alapár helyett.

Bricks Breaker Pro: zárjuk a mai androdos sort egy ingyenes akciós játékkal, ami címéhez hűen egy falbontó, de bizony jóval nehezebb az átlagosnál - a Bricks Breaker Pro egy ideig ingyenes, az alapára 1790 forint lenne.

App Store:

Castles of Mad King Ludwig: LEJÁRT! ha egy klasszikus társasjátékra vágysz digitális formában, ne keress tovább, hanem csapj le mai első iOS-es ajánlatunkra, ami pontosan ezt kínálja - a Castles of Mad King Ludwig most csak 499 forintért érhető el az 3490 forintos alapár helyett.

Spring Forever: hat csodálatos világon át kell küzdenünk ebben a minden elemében régi vágású, pixel art grafikás retro platformerrel - a Spring Forever most ingyen tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Fish Out Of Water!: nincs más dolgunk ebben a nagyon hangulatos színes platformerben, mint kis halunkkal ugrándozni számtalan akadályon át a vízben és a víz alatt - a Fish Out Of Water! most ingyen tölthető le a 499 forintos alapár helyett (ha nem éred el mobilról, klikkelj asztali böngészőben!).
4 hozzászólás

fonemaker

5 hónapja, 4 napja

Jó kis pakk lett ismét!

válasz erre

peter97

5 hónapja, 4 napja

Nagyszerű gyűjtés, köszi srácok!

válasz erre

SamsungFan

5 hónapja, 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Mendez

5 hónapja, 4 napja

Így jó indítani a hétvégét! mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre