Napiapp ajánló (2023. október 25.)

2023. október 25.
32.9501
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Ailment: dead standoff Premium: nagyszerű hangulatú, retró stílusú lövöldözős játék mai első androidos ajánlatunk, amelyben egy lezuhant űrhajón kell kiderítenünk hogy mégis mitörtént, miközben számtalan ellenséggel kell megküzdenünk - az Ailment: dead standoff Premium most 199 forint a 699 forintos alapár helyett.

This Is the Police: Jack Boys szerepében merülünk el ebben a bűnökkel és intrikákkal teli történetben, a bünök városában kell rendőrként helyt állnunk - a This Is the Police most 649 forint a 2599 forintos alapár helyett.

Gunslugs: a nyolcvanas évek akcióhőseinek bőrébe bújhatunk ebben a véletlenszerűen generált pályákkal operáló oldalnézetes pixelgrafikás platformerben, ahol a feladatunk legyőzni a gonosz Black Duck hadseregét - a Gunslugs egy ideig csak 489 forint, az alapára 1390 forint lenne.

App Store:

Little Misfortune: egy nyolc éves kislány fantáziája határtalan - főleg ha bekeveredik egy sötét rejtélyekkel teli félelmetes erdőbe, megannyi veszély közé - a Little Misfortune most 1790 forintért érhető el a 3490 forintos alapár helyett.

My City : Animal Shelter: kifejezetten a gyerekek számára készült ez a My City sorozatba tartozó játék, amelyben állatok megmendése és segítése a célunk - a My City : Animal Shelter most teljesen ingyen tölthető le a normál 1990 forintos ár helyett.

Kathy Rain: Kathy Rain visszatér szülővárosába, hogy egy rejtélyes és misztikummal átszőtt haláleset ügyében nyomozzon - a nosztalgikus hangulatú point and click kalandjáték igazi csemege a stílus kedvelőinek - a Kathy Rain most 499 forint az 1490 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

SamsungFan

8 hónapja, 1 hete

Nagyon szuper lett a felhozatal!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 1 hete

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

Mendez

8 hónapja, 1 hete

Szuper lett a mai gyűjtés, köszi srácok!

válasz erre

Chico

8 hónapja, 1 hete

De jól összerakott gyűjtemény lett a mai! mosolygó smiley

válasz erre