Napiapp ajánló (2023. október 27.)

2023. október 27.
32.2841
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Iron Marines- Offline Strategy: igazán jó minőségű RTS játék mai utolsó ajánlatunk, amely a Kingdom Rush készítőinek műhelyéből került ki - az Iron Marines- Offline Strategy most nulla forint az 899 forintos alapár helyett.

Peace, Death! 2: az ügyfelek a földlakók, a bizniszünk pedig az hogy hova irányítjuk őket: a mennybe vagy a purgatóriumba - a Peace, Death! 2 (és az első rész is) most 459 forint a 899 forintos alapár helyett.

Boris and the Dark Survival: roppant érdekes megjelenésű ez az izgalmas túlélő horror - akció - kaland keverék, ami a régi rajzfilmek látványvilágát idézi meg - a Boris and the Dark Survival egy ideig csak 169 forint, az alapára 1390 forint lenne.

App Store:

Crazy Caps: a match-3 játékokat képviseli első iOS-es ajánlatunk, amelyben többféle játékmód mellett rendszeres frissítést, folyamatosan bővülő pályákat és kihívásokat ígérnek a fejlesztők - a Crazy Caps most teljesen ingyen érhető el a 499 forintos alapár helyett.

The Sun: Origin: folytassuk a sort egy kis poszt-apokaliptikus RPG FPS-sel, a célunk természetesen a túlélés a megmaradt hordákkal szemben - legyen az ember vagy állat - a The Sun: Origin most 199 forintért tölthető le a normál 499 forintos ár helyett.

SARKWO: logikai puzzle játékkal zárjuk a sort, amiben 80, kézzel rajzolt pálya vár ránk, ahol a vonalak és körök kapják a főszerepet - a SARKWO most ingyen tölthető le a 499 forintos alapár helyett.
5 hozzászólás

Mendez

8 hónapja, 5 napja

Peace, Death! haláli (szó szerint röhögő smiley) nagyon bírom.

válasz erre

Chico

8 hónapja, 5 napja

Kösziköszi!

válasz erre

peter97

8 hónapja, 5 napja

Nagyon jó a mai felhozatal!

válasz erre

SamsungFan

8 hónapja, 5 napja

Szuper, köszi!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 6 napja

Köszi szépen a gyűjtést srácok.

válasz erre