Napiapp ajánló (2023. október 30.)

2023. október 30.
31.6621
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Grow Spaceship VIP: a topdown shooterek és a gyűjtögetős idle játékok keverékével nyitjuk a heti napiappok sorát, a játékban nem csak a lövöldözés a feladatunk, de a hajó építés és fejlesztés is - a Grow Spaceship VIP most nulla forint a 690 forintos alapár helyett.

Zombie Age 2 Premium: Shooter: zombihenteléssel folytatjuk a sort, ebben a játékban rajzfilmes grafikával megáldott harcok válnak ránk, az irtást pedig több mint harminc fegyverrel, hét zónában, hét játékmódban vívhatjuk - a Zombie Age 2 Premium: Shooter most ingyenes a 129 forintos alapár helyett.

Bendy and the Ink Machine: egy rajzfilmeszű, rejtelmes, titokzatos és misztikus világba kerülünk ebben a játékban, amiben ezernyi veszél les ránk - a Bendy and the Ink Machine egy ideig csak 339 forint, az alapára 2490 forint lenne.

App Store:

Kingdom Rush Origins TD: kezdjük az iOS felhozatalt egy olyan tower defense játékkal, melyben szokás szerint tornyokat építve kell megvédeni birodalmunkat a betolakodóktól, de közben más elfoglaltságunk is akad bőven - a Kingdom Rush Origins TD most 499 forintért érhető el a 990 forintos alapár helyett.

Thumper: Pocket Edition: ha bírod az őrült ritmusjátékokat, és netán vágysz ezen zsáneren belül valami olcsóra és egyszerűre, akkor ez lesz a te játékod - a Thumper: Pocket Edition most 499 forintért tölthető le a normál 2490 forintos ár helyett.

Bigfoot Quest: ha te is szívesen Nagyláb rejtélyének nyomába erednél, akkor most ne halogasd tovább, mai utolsó kalandjátékunk éppen erről szól - a Bigfoot Quest most ingyen tölthető le az 1990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Bencus86

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Szuper a felhozatal! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Királyság, köszi srácok!

válasz erre

fonemaker

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Köszköszi!

válasz erre

SamsungFan

7 hónapja, 2 hete és 2 napja

Megint jól indul a hét! mosolygó smiley Köszi srácok!

válasz erre