Napiapp ajánló (2023. szeptember 4.)

2023. szeptember 04.
32.1581
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Endless Nights RPG: retro atombombával nyitjuk a mai napiappot, ebben az RPG játékban a szörnyek, óriáspókok, az erdők és a kazamaták vesznek minket körbe, emellett pedig rengeteg kaland és harc vár ránk - az Endless Nights RPG most teljesen ingyenes a 499 forintos alapár helyett.

Data Defense: nem mindennapi tower defense ez a játék, egészen különleges, minimalista cyberpunk grafikája mellé nagyszerű játékélmény párosul - a Data Defense most ingyenesen tölthető a 2490 forintos alapár helyett.

Minesweeper Pro: ha van játék, amit nem lehet megunni, akkor az a pasziánsz és az aknakereső - most ez utóbbi egy modern köntösbe bújtatott klasszikusa van terítéken - a Minesweeper Pro egy ideig teljesen ingyenes, az alapára 479 forint lenne.

App Store:

Endless Depths 2 RPG: szerncsére nem csak androidon ingyenes most ez a retro RPG, csak épp itt más a címe (plusz jó hír hogy az első rész is ingyenes most) - az Endless Depths 2 RPG most teljesen ingyenesen érhető el a 490 forintos alapár helyett.

Wiggly Bomb: abszolút minimalista, egyszerűnek tűnő, de valójában roppant nagy kihívásokat tartogató addiktív játék van most kiváló kacióban - a Wiggly Bomb ingyenesen tölthető le a normál 990 forintos ár helyett.

Spinny Monster: az alapvetően iPadre tervezett, de universal appként bármire telepíthető Spinny Monster egy roppant egyszerű, azonban nagyon addiktív ügyességi játék, ahol szörnyekkel kell elkapnunk a lehulló cukrokat - a Spinny Monster most nulla forintért tölthető le a 990 forintos alapár helyett.
4 hozzászólás

Chico

11 hónapja, 4 napja

Köszi srácok!

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 4 napja

Kösziköszi!

válasz erre

fonemaker

11 hónapja, 5 napja

Nagyon köszi srácok! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

11 hónapja, 5 napja

Valahogy így kell kezdeni egy hetet! röhögő smiley Köszönjük!

válasz erre