Napiapp ajánló (2023. szeptember 6.)

2023. szeptember 06.
30.6371
Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen akciós vagy ingyenes mobiljátékokat kínál a mai napon a Google Play vagy az App Store, lássuk az aktuális ajánlatokat.

Íme:

Google Play:

Magnet Balls: Physics Puzzle: tökéletes alkalmi játék, utazás közben, pihi alatt pár percre nincs is jobb mint egy kis ügyeségi játék, ezzel éppen golyókat lövöldözhetünk - a Magnet Balls: Physics Puzzle most teljesen ingyenes a 129 forintos alapár helyett.

LASERBREAK - Physics Puzzle: komoly kihívást jelentő logikai puzzle játék következő ajánlatunk, amelyben lézerekkel kell terelnünk a különböző tárgyakat, így megfejtve az adott pályát - a LASERBREAK - Physics Puzzle most ingyenesen tölthető a 129 forintos alapár helyett.

The Room: rengeteg misztikus kalanddal szolgál nekünk a szabadulószobás The Room sorozat, amelynek most minden felvonása akciós, mi az elsőt emeltük ki ezek közül, de érdemes mindre rákeresni - a The Room egy ideig 219 forint, az alapára 359 forint lenne.

App Store:

Pavilion: Touch Edition: az iOS-es sor első ajánlata elképesztően minőségi, fejtörőkkel bőven megtűzdelt, rengeteg díjat bezsebelt kalandjátékként megmutatja nekünk, hogy milyen is az a bizonyos negyedik dimenzió - a Pavilion: Touch Edition most 499 forintért érhető el az 1990 forintos alapár helyett.

Legend of Keepers: a dungeonok fosztogatásában most a másik oldalon álljunk, ezúttal a gonosztevők szerepébe bújunk - a Legend of Keepers 1990 forintért tölthető le a normál 3490 forintos ár helyett.

Kingdom Rush Origins HD - TD: ebben a tower defense játékban szokás szerint tornyokat építve kell megvédeni birodalmunkat a betolakodóktól, de közben más elfoglaltságunk is akad bőven - a Kingdom Rush Origins HD - TD most 499 forintért tölthető le az 1490 forintos alapár helyett.
3 hozzászólás

SamsungFan

10 hónapja,

Köszönjük a gyűjtést!

válasz erre

fonemaker

10 hónapja,

Ó de király pakk lett a mai is bakker! mosolygó smiley

válasz erre

peter97

10 hónapja,

Köszi srácok!

válasz erre